Sunah Suka Sakura dot com

Monday, November 14, 2011

10 Senarai Hadiah Birthday Yang Aku Mahukan.

21 January ini birthday aku.. so anda semua ada lagi masa untuk simpan duit dan belikan hadiah hari lahir aku k.. Dibawah disenaraikan beberapa hadiah yang anda semua perlu beli..

1- i Phone


2- Blackberry (yang ni dah dapat tahun lepas.. so tengok yg lain2 k)

3- Buku keislaman...keimanan..ataupun hidup berumahtangga.... eh!!!!


4-Jaket Zara


5-Sport rim kete

6- Tiket melancong

7-Kasut Nike

8-Jeans

9-Beberapa helai t-shirt berjenama (Philosophy, Fcuk, Seed pun ok tau)

10-Banglo

So pilihlah yang mana satu k.. salah satu dari senarai sahaja .....




23 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nk bgi cekelat angin ja kot t ...:D

Syafiq Ahadin said...

Subhanallah! Murahnya!!!! Saya sponsor banglo!!!!! Oyeah!!!!

SuHaiLy azMi said...

mintak nie je ke ady???
apa la sangat....
(dalam hati : demand btoi retisss baru nie)

aimie amalina said...

hahaahhahahahaha
adoiii
terus pengsannnn =]

eddy syrol said...

hebat kaw bang

[k]o{q}i[n] said...

aku just nk kek batik je dri ko...

Iffah Afeefah said...

tiket wayang aci tak abang ady? haha

shiema sufian said...

syioknye kalau boleh dpt semua :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erk...mahei2 semuanya.bg halwa kiwi je dar qatar mau tak ady?kena wat entri ke ni?segmen ke apa?

~Kirin Selama Perak~ said...

Aku hanya mampu bg kasih sayang ja..erk!
:p
WAKAKKAKAKA

solomolo said...

basikal lumba jangan lupa ye Abg Taf ~!!!~

pena rozie said...

Nape tak senarai jer coklat??? hi...hi...hi....

aDisH.sHidA said...

amboi amboi kita yang hujung bulan depan pun x list lagi...dia dah list awal erk

Ainul Hayat said...

Mak aih...demanding....coklat Daim muleh x?

JIJI YU said...

kera engko taknak ke

mas saari said...

amboi! tak mampu den..

cikpjaz said...

wah, banglo gitu..hehehe,

zaMir said...

Demand nmpak...errr...saya pun teringin nak iPad2...superb gila..dah try...

err..saya takde hadiah birthday...lagi sedih... T___T

Eyda Syahida said...

bapak arr demand abam ady.. hahaha

bak sini duit kite belikan! hiks

Rozuan Ismail said...

nasi ayam nak x?haha

qasehraihan said...

kahkahkahkah..gila tol..
tgolek kita gelak..

rosmina samin said...

Oh yea Banglo... ^__^

Faizal Fredley said...

jika kau mintak intan permata tak mungkin ku mampu, tp kau mintak hdiah bermacam pun aku tak mampu, jika kau mintak satu dunia pun lagi aku tak mampu..ku hanya mampu jadi milik mu pasti kau akan bahagia....wahhhh