2D1N di Golden Palm Tree Resort - Sepang [Berita Bergambar]

Tiba di Golden Palm Tree



Tunggu nak check in.


Walaupun bercuti.. tetapi masih menerima panggilan dari opis...



Aktivit pertama yang ingin dilakukan - berenang


Diorg cakap takleh nak menyelam.. Ade aku kesah??



Infinity pool.. Hehhehehee.. 


Berenang dah.. rasa nak buat benda lain lak


Design bangunan die yang seakan kat Maldives ini menarik perhatian aku

Aktiviti berbasikal keliling kawasan
Belajar surfing
Trainer dah fed up nak ajar aku
Jadi aku terus naik dan tunjukkan skil yg aku ada


Namun masih ditertawakan oleh trainer sebab diorg kata skill aku tak best


Pose gedik


Ingin saksikan matahari terbenam - senja


Indahnya senja itu


Senja nan merah


Permandangan dari balcony bilik aku


Sempat mencuri masa online kat sini

Cantik kan tempat ini kala malam?


Check out...




2D1N di Golden Palm Tree Resort - Sepang [Berita Bergambar] 2D1N di  Golden Palm Tree Resort - Sepang [Berita Bergambar] Reviewed by AdyBudika on 11/15/2011 12:50:00 PM Rating: 5

18 comments:

  1. wah macam best eh bukan2 memang best... nak jugak pg.. :)

    ReplyDelete
  2. best nyer.....leh jadi tempat honeymoon nie...

    eh eh kenapa nampak rambut nampak serabai je ady

    ReplyDelete
  3. mala..hehee...best

    jiji.. kat sepang goldcoast..bagan lalang

    shida..aha.. rambut dah panjang.. nak tunggu leh tocang jer

    ReplyDelete
  4. pergh lawa ar........ada org kata atap dia pakai daun tu wangi...wangi ke?

    ReplyDelete
  5. aku suka pergi bagan lalang.. <3

    makan seafood! ekkekeke

    ReplyDelete
  6. Canteklah tempatni Ady....menarekz..

    ReplyDelete
  7. pergh3 jeles nye...lawa siottttt

    eh bercuti ssorang je keee..hehe

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaaaa....nak pegi sana jugak....huhuhu

    ReplyDelete
  9. wow...teringin jugak nak pegi ni, berapa kali dah tertunda

    ReplyDelete
  10. cantik view kat sana yer... dulu pegi masih dlm pembinaan...

    ReplyDelete
  11. bestkan tpt ni, rasa macam nak pi jerk... tp dlm mimpi je la kut...

    ReplyDelete
  12. smart tol tempat.ady nampak berisi.hik hik

    ReplyDelete
  13. tumpang lalu...if sesape berminat nk stay kat golden palm tree dgn harga serendah Rm350 boleh lh msg or call sy. 012 2208140.tq

    ReplyDelete

Powered by Blogger.