10 Senarai Hadiah Birthday Yang Aku Mahukan.

21 January ini birthday aku.. so anda semua ada lagi masa untuk simpan duit dan belikan hadiah hari lahir aku k.. Dibawah disenaraikan beberapa hadiah yang anda semua perlu beli..

1- i Phone


2- Blackberry (yang ni dah dapat tahun lepas.. so tengok yg lain2 k)

3- Buku keislaman...keimanan..ataupun hidup berumahtangga.... eh!!!!


4-Jaket Zara


5-Sport rim kete

6- Tiket melancong

7-Kasut Nike

8-Jeans

9-Beberapa helai t-shirt berjenama (Philosophy, Fcuk, Seed pun ok tau)

10-Banglo

So pilihlah yang mana satu k.. salah satu dari senarai sahaja .....

10 Senarai Hadiah Birthday Yang Aku Mahukan. 10 Senarai Hadiah Birthday Yang Aku Mahukan. Reviewed by AdyBudika on 11/14/2011 10:31:00 PM Rating: 5

23 comments:

  1. Subhanallah! Murahnya!!!! Saya sponsor banglo!!!!! Oyeah!!!!

    ReplyDelete
  2. mintak nie je ke ady???
    apa la sangat....
    (dalam hati : demand btoi retisss baru nie)

    ReplyDelete
  3. hahaahhahahahaha
    adoiii
    terus pengsannnn =]

    ReplyDelete
  4. aku just nk kek batik je dri ko...

    ReplyDelete
  5. tiket wayang aci tak abang ady? haha

    ReplyDelete
  6. erk...mahei2 semuanya.bg halwa kiwi je dar qatar mau tak ady?kena wat entri ke ni?segmen ke apa?

    ReplyDelete
  7. Aku hanya mampu bg kasih sayang ja..erk!
    :p
    WAKAKKAKAKA

    ReplyDelete
  8. basikal lumba jangan lupa ye Abg Taf ~!!!~

    ReplyDelete
  9. Nape tak senarai jer coklat??? hi...hi...hi....

    ReplyDelete
  10. amboi amboi kita yang hujung bulan depan pun x list lagi...dia dah list awal erk

    ReplyDelete
  11. Mak aih...demanding....coklat Daim muleh x?

    ReplyDelete
  12. Demand nmpak...errr...saya pun teringin nak iPad2...superb gila..dah try...

    err..saya takde hadiah birthday...lagi sedih... T___T

    ReplyDelete
  13. bapak arr demand abam ady.. hahaha

    bak sini duit kite belikan! hiks

    ReplyDelete
  14. kahkahkahkah..gila tol..
    tgolek kita gelak..

    ReplyDelete
  15. jika kau mintak intan permata tak mungkin ku mampu, tp kau mintak hdiah bermacam pun aku tak mampu, jika kau mintak satu dunia pun lagi aku tak mampu..ku hanya mampu jadi milik mu pasti kau akan bahagia....wahhhh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.