Most Popular @Tonton ?? Video Ady Budika Cuak Kat TV - Released

Aku kumpulkan kekuatan yang amat kuat untuk up entri ini!!!

Baru saja di upload dekat tonton.com.my dua tiga hari lepas, episod 130 8TV NITE LIVE terus mendahului carta "Most Popular"  untuk rancangan itu.. Err.. kalahkan lagi 129 episod yang lain.. Pernah ceritakan pasal kejadian ini kat  entri INI, Jadi sekarang masanya aku release teaser.. Ahahahaha.. 

Ok.. aku mengaku.. aku nampak sangat cuak.. Sebab semua diluar jangka aku

Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi sehinggakan video ini muncul dan Most Popular...? Silalah ke www.tonton.com.my > Channel >  8TV > A-Z > 8TV NITE LIVE > Most Popular > Episode 130 :) Atau shortcutnya ---> DISINI

Ade yang nak kata aku BAGETNYERWWWWWW eh?? errrr


*Jum pakat2 gi tengok kat tonton.. moga leh jadi most popular kat Tonton untuk semua channel.. hehheeheh


Most Popular @Tonton ?? Video Ady Budika Cuak Kat TV - Released Most Popular @Tonton ?? Video Ady Budika Cuak Kat TV -  Released Reviewed by AdyBudika on 11/16/2011 06:04:00 PM Rating: 5

14 comments:

  1. femes lah lepas nieyh!

    ReplyDelete
  2. put ur hand togather to ADY BUDIKA...!!!

    ReplyDelete
  3. nak tayang kat orang kampung boleh x

    ReplyDelete
  4. siyes aku gelak x berenti tgk ko cuak mcm tuh! kah3...

    ReplyDelete
  5. lelaki ini..ahahahahaha

    muez.. errr.. malu kot...

    Shida.. ahaha.. depa tak kenai ady..

    Aida.. aahahahah... aku tak pernah rasa secuak ini!!! ko pernah je kan nampak aku berdiri depan org ramai..buat persembahan etc..tapi kali ni lain beb.. tak bersedia

    ReplyDelete
  6. huyoh ?! ady budika yang penah duduk didepan saya?pehhhhh :)

    ReplyDelete
  7. Lpas ni lg glamor la ady budika...hahaha

    ReplyDelete
  8. Bes la ady budika...bwak la aku sma msok tv.haha

    ReplyDelete
  9. xley bkak tonton

    da lupe username passwrd skali

    ReplyDelete
  10. ahahahahahahaha! part thank you tu best!!!! hehe! :)

    ReplyDelete
  11. pasni TV3 amik jadi host... host paip ok?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.