Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, May 16, 2012

Selamat Hari Lahir Zahamin Baki Bin Zainal ( 16 May )

Sedikit ucapan buat Baby berumur  "tettttttttt" ini!!!


Tahun lepas aku mula kenal ko.. Dan ini hasil dari apa yang aku buat tahun lepas... Tahun ini aku cuma mampu untuk terus mendoakan ko terus success dalam apa saja bidang yang ko ceburi :) 


Baki, 
Mungkin aku bukan seorang yang pandai nak buat ucapan hari lahir yang boleh memberi kesan kat ko.. Tapi kali ni aku nak jugak buat entri khas dari hati ni kat ko :)

Mungkin ko selalu saja nyakat aku, belasah aku, kenakan aku... tapi tu semua la yang buat aku rasa ko lebih close dengan org2 sekeliling ko.. Tu aset ko yang paling bernilai, yang susah nak ada kat insan2 seni yang lain... 

Sempena hari lahir ko, aku cuma harap ko dipanjangkan umur olehNya, Dimurahkan rezeki (boleh belanje aku selalu macam sebelum2 ni), dan aku rasa semua org wish ni kat ko "Moga Cepat-cepat bertemu Jodoh"...

Baki,
Sedikit kenangan bersama ko :) sweets kan aku?? Ahahaahhaa.

Ni masa aku gi open house kat rumah ko. Cita die ada kat ---> SINI

Selalu pun ko akan turut serta untuk cari content kat lua.. Terharu

Mungkin ko terlupa yang aku pernah berlakon iklan dengan ko!! Ahahahaha

Ni lak masa Halloween. Masa ni topeng aku jatuh on air.. Sama macam cita kat ----> SINI 

Dan paling mengejutkan. Ko sudi sambut birthday aku... Aku rasa terharu sama macam cita aku kat ---> SINI

Ko pernah tarik aku on set masa live macam entri INI dan INI, tapi takpe Baki.. aku tak marah dah.. sebab hari ni birthday ko =.="

Baki apa pun, 

SELAMAT HARI LAHIR!!!! 

Kenal dengan ko merupakan satu anugerah tak terhingga, Hadiah mintak kat PIN JOO =.="

Harap kita akan terus sama2 berkerja macam satu keluarga!!!








7 comments:

Gaven said...

happy birthday Baki~~
ker backy?? :p

Cik Z@i Pen@nG said...

hepi besday Baki...

eh eh...dkt dgn besday cheq la esok ^^

Anonymous said...

sweetnya awak... :3

Anonymous said...

last picture mmg x bley blah..huhuhu

efa nur said...

happy birthday baki zainal..!!! untung laaa....:D


p/s:abg ady,sampaikn salam hepy befday efa kat baki ye..hehe ;D

Anonymous said...

waaa..tetiba rasa terharu plak ngn coretan ady buat baki.. mmmg terbaikla!!! happy birthday baki untuk yg kesian kalinya dan terima kasih sbb memfofularkan akak dkt tv...hehehe. x gitu ady? :)

Rozuan Ismail said...

rambut dia yg awal2 tu smart habis