Aku Kene Pakai Macam Kartun? Cadangan Please.... =.="

Dapat email yang disertakan dengan poster ini

ADA TOWN HALL!!! Kalo tahun lepas kene pakai ala KPOP.. Tahun ni kene pakai ala Kartun lak?? Haishhh.. mana nak cari baju neh??? Sape2 yang bermurah hati nak sponser??? Ngeh ngeh... 

Pakaian aku yang kononnya KPOP tahun lepas :P


Tahun ni aku rasa nak ... nak.... rasa nak pakai pakaian ala-ala Sailormoon.... ok ker? =.=" 

Bling bling bling..... Bayangkan aku pakai secomel ini =.=" 

Fred Flintstones? 

Spongebob, Patrick, atau Mr Squidward?

Hurmmmmmm... Serius takde idea.... kalo leh nak gak la pakai yg orang lain tak berani pakai.. kalo superman, batman dan biasa sangat org pakai... ( Ahahahaha.. konon aku betol2 berani nak pakai ala kartun)





Aku Kene Pakai Macam Kartun? Cadangan Please.... =.=" Aku Kene Pakai Macam Kartun? Cadangan Please.... =.=" Reviewed by AdyBudika on 5/18/2012 02:25:00 PM Rating: 5

15 comments:

  1. Adi, pkai baju koat, seluar pendek, kemeja dgn bow. Kartun detective conan. Tak pun koat, kemeja, seluar panjang. Watak ayah kekasih detective conan

    ReplyDelete
  2. upin ipin la bru comel..konon2 upin ipin 20 thn akn dtg haha

    ReplyDelete
  3. Errr takmola. Baik jd kartun mr bean. Sopan skit pakaiannye

    ReplyDelete
  4. paling mudah pakai je macam patrick tu..warna kan badan dengan warna pink dan pakai seluar bunga2.hahahaha

    ReplyDelete
  5. pakai mcm fred flintstones lagi senang.. baju jahit sendiri koyak2 mmg org x perasan sbb dah nama pun zaman batu kan...

    ReplyDelete
  6. Doraemon... seswai sgt... hahahaha

    ReplyDelete
  7. iron man pleaseeeee...dia cool sangat dalam avengers...♥ tapi susah nak carik costume dia...

    camtu hulk je...dia comellll sangat dalam avengers...♥♥ tapi kang seksi dan terpaksa gi gym 24 jam nak bagi badan besar cam dia...

    ermm...ermmm...ermmmm...nobita je lah...pakai baju kuning button smpai leher, suar pendek bawah lutut kaler biru, pakai spek nerd...oh nerdnya abang kita.......♥♥♥

    :p

    ReplyDelete
  8. pkai mcm roronoa zorro one piece...or watak2 anime jepun yg mna2 menarik...hehe

    ReplyDelete
  9. pakai baju skolah pun dah macam watak dlm anime

    ReplyDelete

Powered by Blogger.