Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, November 27, 2012

Koleksi Gambar Buah Hati Yang Melampau - Part 2

Sambungan dari ---> PART 1

suke wat muke kesian kalo nak mintak masuk bilik aku

Suke wat muke macam ni taw!!!!

Jadi hyperactive kalo ikat riben kat ekor die


suke panjat tingkap sambil pandang luar rumah

Kalo aku tengok tv.. die paling penyibuk

suke main sorok-sorok gak si Tinny ni

Bila dah bosan main sorok2 dalam kotak.. Die cari idea mainan lain lak

Pantang nampak aku nak ambik gambar.. sure akan posing maut punya la!

Lapar... Muke mintak makanan

Muke penat.. tapi still nak main...

Kalo aku tinggal laptop on.. memang teruk la die ni ceroboh!

selepas mengandung.. die selalu meniarap cengginih

Kalo aku busy.. diorg pun buat-buat busy

Part paling best... Balik keje mesti die nak kiss aku sebelum tido... Muahhhh




5 comments:

luqman zakaria said...

comelnye..ady? nak sekor bole? ade lebih x??kihkih~

Sunah Sakura said...

sure ke bunting ni?? tak sabar nak tengok perot dia membesar

[k]o{q}i[n] said...

nape tuannye x secomel tucin beliau eik? *musykil*

Miss Risu said...

Alahai.. pandai betul kucing ni berposing ehh.. :)

normala_ali said...

comelnya.. sume pandai bergambr.. geram2...