Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, January 27, 2013

Kejutan Birthday Yang Kurang Menjadi

Hari ni dah 26 January 2013, so dah 5 hari dah birthday aku lepas...  Nak cita sikit pasal apa yang berlaku sepanjang hari ini. Awal pagi.. Pada mulanya aku nak gi workout kat Fitness First, namun tak jadi sebab terlajak tido lepas subuh tadi.. heheehhe..Pengajaran, lepas ni kalo lepas subuh sila jangan tido yer..Dalam jam 12 aku terus ke Kepong Village Mall bersama Epul sebab ade temujanji pasal bisnes blog sikit.. Heheheheh.. Alhamdulillah... Aku ke Celebrity Fitness untuk bincangkan sikit sesuatu disana. Selepas jer settle semua urusan, aku tengok la kejap cite Hansel n Gretel.. Best gak cite tuh.

Dah habis cite tuh terus call Mek Ayu, ajak karaoke.. So pegi lak karaoke kat Microphone Danau Kota. Semasa tengah syok menjalani latihan vokal tersebut, Zulmat kawan baik aku bbm, tanye lokasi aku berada. Die nak joinnnn.. Best!!! Tak sampai setengah jam die sampai la dengan Allan. So masuk dalam bilik n terus menjalani latihan vokal secara berjemaah.

Tiba2 Epul n Zulmat kelua, nak merokok kot.. So aku biarkan aje... Lama la plak, so aku terus tanye Allan samada die tahu kemana budak dua org tu gi. Allan call zulmat n aku dapat tahu yg diorg gi beli kek. Kek birthday aku la tu!! nak suprisekan aku konon!!!!! Kantoi!!!

Lama la plak budak dua org neh. Aku terasa nak ke toilet.. masuk lak toilet.. Kelua jer toilet aku nampak Zulmat n Epul tengah gelabah nak siapkan kek depan kaunter.. Aku dengan selamba di tegur dari belakang " korang beli kek untuk sape yer?"Ahahahahahaha.. Diorg marah aku sambil kata "WEI!!!!!!!!! DAH TAK SUPRISE!!!" Akhirnya kantoi sekali lagi.. heheheh.. Yang lain2 biar gambar kat bawah yang cite!! :) 

Taraaaaaaa... Cantik dan sangat sedap kek ini!!! 

Thanks Zulmat, Allan, Ayu, Epul untuk semua ini.. sayang korang!!!

My Bff Zulmat yang makin hari makin taff, die la yg plan kejutan yang tak menjadi ini. Ahahahaha.. Tapi aku suke!!!

Epul yang bersengkongkol pegi beli kek

Allan yang telah mengkantoikan aktiviti diorg yang kelua beli kek

Ayu yang mengkantoikan lagu!! Eh!!!! Ayu yang tolong habiskan banyak kek!!

Walaupn kejutan korang kurang menjadi, tapi aku sangat hargai semua yang korg plan tu.. Sayang korg sangat2..

Makan kek sampai tinggal lilin jer!!!

Walaupun kejutan yang diorg plan ini kurang mengejutkan aku, namun apa yang telah diorg plan ni amat membuatkan aku terharu... Aku tak pernah mintak semua ni... Tapi kalo nak buat tiap2 bulan pun aku suke neh!!!!!

Thanks KORANG!!!!!!! 

**Ade sape lagi tak yang nak buat majlis birthday aku? hehheehehe




2 comments:

Belog PenaMaya said...

Happy belated besday bro..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/