Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, January 29, 2013

Tempat Makan Sedap Di Damansara (Humble Chef)

Dah malam... Dalam jam 9.45malam Chansey, opismate aku ajak makan. Aku terus mengenakan baju pink kegemaran aku.. Tunggu die datang ambik.. Tah kali ni die nak bawak aku makan kat mane lak tah.

Ok, Kali ni die akan bawak aku makan kat tepi jalan jer.. Kat Bukit Damansara. Cafe Humble Chef. Sampai jer sini aku nampak diorg baru jer bukak lori tempat diorg meniaga.. Sebab menurut kata Chansey, diorang memang bukak "cafe" diorg pada jam 10malam. Tapi aku tengok dah ada pun orang yang tunggu... 

So aku ape lagi.. Terus berbaris jugak....

Dibelakang aku ni la "cafe" Humble Chef.

Kedai baru nak bukak tapi dah ade yang berbaris.

Aku beruntung kerana tiba awal.. jadi tak perlu la aku tunggu lama2... semua menu makan malam ni Chansey yang suggestkan...

Dan gambar menunya adalah seperti gambar dibawah: 

Cabonara dan Olio spegethi. Rupa dan bekas die simple jer!!! Tapi rasanya superb!!!

Inilah sifu makan-makan aku.. Selalu ajak aku makan lewat2 malam.. nak suh aku buncit macam die la neh!!!!

Aku terlupe nama benda neh... Tapi aku panggil benda ni kebab kambing

Suasana tempat makan aku.. Hehheheheh.. atas flyover ok!!!

Akhirnya aku habiskan semua makanan yang sedap ini!!!

So sesiapa yang nak try makan kat sini, dicadangkan yer.. hehehehehe... Datang selepas jam 10malam di Cafe Humble Chef Bukit Damansara :)




14 comments:

pink.plate.liyana said...

eh eh eh..ini masuk JJCM dulu kan..teringin nk p..tp xdpt2 lg ..huu

Khairul Anam said...

menarik :)

[k]o{q}i[n] said...

dh lme nk g situ try mkn, tp asyik x sempat je.. aishh

Yuyu Zulaikha said...

yuyu pernah makan kat situuuu! sedapppppppppppppppppppppppp sangat!<3

Belog PenaMaya said...

macam sedap..

アヌム said...

lps kol 10pm..lmbt gk tuu huhuuu

nini said...

okeyh...sangat macam best....hehe...=D

cik bulan said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. k nk cari nnt. haha

normala_ali said...

wah nampak menyelerakan.. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

dean zamz said...

Bestnye

dean zamz said...

Bestnyer...

yayanlalah said...

nampak sedap sangat. adoi lapar terus memalam gini

Anonymous said...

kafe die nyer suasana best gak... x jauh dr ctu