Tudung Bogel? Tudung Tren baru ker? Tolong sape2 yang tahu pasal tudung ni....

Tadi belek2 la keyword yang boleh org lain datang kat blog aku... Terkejut beruk aku tengok ada keyword "TUDUNG BOGEL"....

*Perhatikan yang dalam bulatan itu...Yang lain2 tu alhamdulillah..sejuk gak mata memandang...

Errrr..sejak bila lak kat blog aku ada jual tudung..tudung bogel lak tu..errr... Sape2 yang tau pasal tudung tu tolong inform aku eh...

Ker sebab entri ini ---> CERITA GAMBAR BOGEL yang buatkan keyword tu terus sampai kat blog aku neh???

*Ish ish ish..geleng kepala....
Tudung Bogel? Tudung Tren baru ker? Tolong sape2 yang tahu pasal tudung ni.... Tudung Bogel? Tudung Tren baru ker? Tolong sape2 yang tahu pasal tudung ni.... Reviewed by AdyBudika on 2/23/2011 02:13:00 PM Rating: 5

10 comments:

  1. rasa2 dia dah tu.. hahaha..
    bugil nih leh penaik trafik ropanya kan..hahahhaa

    ReplyDelete
  2. hahaaa...tudung bogel?ngeee,kalau tudung saji kira ok lagi ni..heeheee

    ReplyDelete
  3. chalet desaru? abg de chalet kat desaru ke?

    hahaha..tibe2 tanya soklan takde kaitan! :p

    ReplyDelete
  4. erk??,.tudung bogel?,.hahaha,dh tudung,bogel plak,.ape2 je la diorang ni kn a.ady',.hehe,.sabo je la',huhu

    ReplyDelete
  5. saper lar search remy ishak kat page ko nie..salah blog nihhh~! blog aku sepatutnyaaa~!!! ahhahahhha

    ReplyDelete
  6. as salam..
    haha trace IP mana yang pegi cari tu.kasi post dalam ni.hoh~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.