Vlog Pertama Ady Budika - Hampeh!!!!!

Awal sekali nak mintak maaf.. Ady rasa kekok sangat lak tengok diri sendiri dalam video..ahahaha..selalu pun keje belakang tabir...sekang baru tau langit tu tinggi atau rendah...tapi nak gak try wat vlog...

Sorry...kualiti amat HAMPEH!!!!! akan dibaiki dari masa ke semasa..

Pakai camera biasa jer...tapi kalau betul2 teliti..insyaallah boleh dapat hasil yang bagus..kesimpulannya...Ady tak teliti masa nak hasilkan vlog ini...maaf lagi sekali..heheehehhe

Saksikan :) Ady upload dalam dua version...sebab ada sesetengah tempat takleh nak view vlog dari 1tube...harap ada pembaikan dari 1tube...go 1tube!!!


      

Vlog Pertama Ady Budika - Hampeh!!!!! Vlog Pertama Ady Budika - Hampeh!!!!! Reviewed by AdyBudika on 3/31/2011 01:57:00 PM Rating: 5

26 comments:

  1. wahhh.. tahniah.. ;) akhirnya ya.. ;)

    ReplyDelete
  2. ana suka dgr lagu background tu..
    meriah kampung ady.
    :)

    ReplyDelete
  3. wow! dah bervlog kan abang ady skang..somoga sukses! :)

    ReplyDelete
  4. eh eh. nk g sana ar..makan durian...bole?

    ReplyDelete
  5. vlog ni best lah..tak bosan nak tengok..sebab ade macam macam kan...best je...

    ReplyDelete
  6. wahhhh..sonok ar maen arnab..meh 2 ekor boleh??adi adi kira boleh la erk..tak kn 1 nama pun tak boleh..heee..^_^

    ReplyDelete
  7. fuyo0oooo dah da vlog.. nak arnab sekor...=p

    ReplyDelete
  8. vlog yg happening....LM suker suasana kampung tu.semua ada.

    ReplyDelete
  9. Hahahhahaa....adeeehhh kesian rebit...sampai hati...basah lejut naik pijooorrr bulusss dia...keji Ady..lembu tu sapa ajar behave camtu...hahahahhahahha...Nasib Mr Rimau xda...adeeehhh...Thanks atas Vlog ni Ady...suka, sukaa....

    ReplyDelete
  10. damn!! agak slow line kat sini! :(

    ReplyDelete
  11. fewwwiittt keep it up bro . best je pun . ;)

    ReplyDelete
  12. wahhh tahniah Ady...
    janji ada keberaniaan gak ko masul Vblog tu...terkeluar gak kata2 hikmah dr mulut ko...
    kalau sis agaknya..terdiam kelu kedu kot! nk2 kalau depan Ben...tp ko punya lain dr yg lain...siap ada cara2 mandi segala..hehehhee

    apa2 pun tahniah ady bt permulaa yg baik!

    ReplyDelete
  13. ini dah kira terbaik...keep it up bro

    ReplyDelete
  14. first time jumpe vlog psl kampung...bestnye kampung die...

    ReplyDelete
  15. waaaaaaa!! cerita pasal kampung.. best gila kg... :D

    ReplyDelete
  16. okay jela abg ady,mana ada ampeh...bagus pe.......

    ReplyDelete
  17. errrr......kalau markah 100..leh kasi 12 markah je ni..errrrr..thanks kat semua yg kasi semngat..hheheeh

    ReplyDelete
  18. ko nampak gemok ckit..eheheheh.. ehhh bukan gemok.. 'tough'..

    *tangan ke bahu, mata ke atas, jelirkan lidah*

    kah3... wehh..awat x suh suhaimi pakai baju merah.. biaq kena sondol ngan lembu!!hahahahah!

    ReplyDelete
  19. wahahahaha.....

    comelnye rebit...teringat kat rebit saya nama gemOk...huhuhu...

    banyaknye kasi ayam tu makan, awat tak tuang satu guni aje beras...hahahahaa.....

    last...

    hensemnyeeeeeeeeeeeeeee lembu tu... hahahahaha

    apa pun, best!! suka suasana kampung...

    ReplyDelete
  20. abg Ady kacak! Nice vlog bro...truskn lagi..nice sound.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.