BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Menyahut cabaran Bro Ben Ashaari....




Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
◙ Kerana hasil tulisannya yang berjaya mencuri hati aku nan kering ini~~


Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
◙ Rasanya tak kot..err..sebab aku meluahkan sebelum aku jumpe n kenal orgnya..err...so luahkan sebelum jumpe..err...kan tak tengok fizikal tu..errrr


Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
◙ Mata..tah...♫ ♪♫ dari karana mataaaaaa.......yang memponyai kuasaaaaaa...owhhh aku terguda..aku terguda terkuciwaaaa♫ ♪♫ 


Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
◙ Tak setuju...tu tandanya die terpaksa habiskan segala makanan yang dimasak...sedap ke tak ker..kene hentam sampai habis..errr


Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
◙ Aku kacak sangat2...tapi aku tak playboy pun...errr.....so terbukti...


Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
◙ perempuan idaman..perempuan yang mampu menjadi suri hidup aku..tak kira la susah ker senang ker..janji die setia....


Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
◙ hehehehehehehehe...kalau yang lom ada pasangan??? susah nak jawab ni..la la la la


Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
◙ sangat2 berpuas hati..aku tough, comel, rambut kerinting, dan memiliki warna kulit idaman setiap wanita~~


Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
◙ kalau rasa itu yang mereka inginkan...errr...aku tak berani nak komen lebey2..ahahaha


Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
◙ errr...mana bambam neh?? tolong jawab jap..ahahahahaah



So siapa2 yang nak join gak...sila klik

---> SINI






______________________________________________________________

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL Reviewed by AdyBudika on 3/17/2011 03:30:00 PM Rating: 5

31 comments:

  1. mis ran..aahha..selalu pun ko komen kan..ahahah..nak kene wat top comentor neh..eheheh

    ReplyDelete
  2. wah wah wah mcm kenal je sapa dia tu

    ReplyDelete
  3. dari tadi fikir nak komen ke tak..hahaha~ tapi nak tanya..."suci hidup" ke "suri hidup"?

    ReplyDelete
  4. Pergh!!!! Jawapan artis tu...hahahaha

    ReplyDelete
  5. ceh perasan lebeyh ni haha...papepun semoga bhgia ngan sunah wawawa

    ReplyDelete
  6. mak aiii.. kacak ka?.. muahahah..;p


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  7. Kerana hasil tulisannya yang berjaya mencuri hati aku nan kering ini~~

    wahhh cam tauuu je...weeeee semoga bahagia.. jaga kakak saye elok2..kih3

    ReplyDelete
  8. haha ! suka jawapan ni . santai aje . ewah ! ..

    ReplyDelete
  9. xpela sekali sekala masuk bakul angkat sendiri apa salahnye kan..kan..kan..
    salam perkenalan....

    ReplyDelete
  10. haha..
    aku pun rasa entry ko perasan jgk.. hahaha.. tapi, walaupun perasan, dah ada mata air d hati.. ok lah tu kan?

    ;)

    ReplyDelete
  11. baru menjengah..

    sukelah..blog yang santaiii

    =) keep it up

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari ben..n follow!! singah sini

    ReplyDelete
  13. jawapan ikhlas..wewiittt~ sunah baca tacing tacing kesat² air mata =P

    ReplyDelete
  14. Hadoi.....ahahahahahah...memalukan..nak edit kira aci tak?? eerrrrrr

    ReplyDelete
  15. tumpangggggggggg lepaking sini!! dari segmen abam ben .. adoi jawapan menusuk paru2 :( gedik sungguh ..

    ReplyDelete
  16. ady, suci kering lagi okay kantoi. dari ular sewa? adoiii terguling2 aku rasa orang gelakkan typo tu.... sentol betollll la, malu aku XD

    regards,
    FahmiMahat

    ReplyDelete
  17. sorry bro..haha..aku dah edit entry tadi...dah gtw tu blum confirm...buat2 gempak ja bagi orang kenal KBU..ahahaha

    ReplyDelete
  18. Hangatnya percintaan! hehehe.. mesra dalam diam!

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Ady..Nadh melawat dari segmen enchik Ben. hebat sekali pilihan kamu. nadh doakan bertemu dengan pilihan kamu tu dan berbahagia keakhirnya.. :)

    ReplyDelete
  20. salam kunjungan sari segmen BA...
    simple n sempoy je entri nie....sedikit perasan tapi menghiburkan.... *_^

    ReplyDelete
  21. salam kunjungan sari segmen BA...
    simple n sempoy je entri nie....sedikit perasan tapi menghiburkan.... *_^

    ReplyDelete
  22. hahahahah.. nak aku jwb ker??!!! sekejap lagi aku jawab nooo~!

    hahahahahhahahhahahhaha..

    aku bocoq rahsia ang nnt!!! lalalallala~

    ReplyDelete
  23. jawab dah aih.. tak sempat tngu time nak publish dahh.. =_='


    Terjah jom!: Meh klik SINI kalau nak tahu jawapan last ko! :D

    ReplyDelete
  24. wahh sweet nyer,,semoga bahagia ke anak cucu,,,hehehehe

    ReplyDelete
  25. ttteeeeeeettttt
    hati ady dah basah.. tanpa dismbah air wawawawawawa

    ReplyDelete
  26. hehehe masuk lif tekan sendiri kan...huhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.