Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (4)

Ok.... untuk segmen kali ini..dah masuk blog yang ke 4...sape eh yang akan kene??? anda ingin jadi yang seterusnya??? so apa kata anda wat satu entri untuk Ady review blog anda?? errr....dari pandangan mata ady eh...pandangan sebulan jagung neh..errr....

Ade ker nak join eh??? errrr....

Ok, syaratnya mudah saja....

1- Letakkan header blog ady nie...
2- Linkkan ke entri ini...
3- Wat satu entri yang bertajuk "Sape cakap takde entri?!"
4- Dalam entri tu anda letak gambar seorg artis malaysia yang anda minat n mengapa anda minat artis tu...errr....
6- Kalau leh tagkan sorg kawan anda..
5- So komen link url entri anda itu kat sini k

Dari entri anda itu ady akan datang melawat eh :) dan insyaallah ady akan wat review untuk entri2 yang terpilih :)


*Andai kata kita nak jadi singa, biarlah menjadi singa yang menjaga dan menggunakan kuku serta taringnya apabila diperlukan :)




............................................................
Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (4) Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (4) Reviewed by AdyBudika on 3/03/2011 03:02:00 PM Rating: 5

26 comments:

  1. saya nak!!!!! hahaha~

    nah halia!

    http://selerasakura.blogspot.com/2011/03/apa-itu-halia.html :p

    ReplyDelete
  2. nak jugak

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  3. boleh ke saya join?

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  4. Satu perubahan yang bagus ady!!....

    ReplyDelete
  5. sudah join...ini link dia

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri-fazura-pelakon.html

    ReplyDelete
  6. STRAWBERRYCINCAU pun join!!

    http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  7. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...

    naz join sama...

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  9. salam .
    yaya na !!

    :)

    http://gemukbulat.blogspot.com/2011/03/siapa-cakap-ta-dea-entry.html

    ReplyDelete
  10. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/siapa-cakap-takde-entry.html

    done!!!! hee

    ReplyDelete
  11. nak gak... tapi tak larat nak wat entri dah..... muahahaha takut t'merapu mcm2 muahahaha

    ReplyDelete
  12. slamt malam & heyy ! saya join ye ?

    http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    thx !

    ReplyDelete
  13. jom singgah my blog

    http://catalunya-playground.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  14. dah join enche Ady..mehla singgah..

    http://noipunyablog.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  15. Hai haii.. :)
    oke entry dah siap.
    saya nak join jugak ! :)

    http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/03/join-segmen-ady-budika-sape-cakap-tade.html

    jgn malu jgn segan nak masuk k. ngee~~

    ReplyDelete
  16. http://intomydreamworld.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    hehehe..nk join gak..sila lwat ye!

    ReplyDelete
  17. abg ady!! join!! thank you~ ;)

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  18. http://syazanazura.blogspot.com/2011/03/siapa-cakap-tiada-entri.html

    :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.. nadh join jugak~

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  20. nak join jugak...

    http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  21. agak2 dah lambat tak kalau join?

    http://chronologyofasha.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  22. sy join jugak,..=D

    http://mylifemimie.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  23. ady;
    saya dah join!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete
  24. http://duniakita00.blogspot.com/2011/03/takde-entri-kita-wat-entri.html

    saya join jugak! maceh2!

    ReplyDelete
  25. DONE!!!

    meh berkunjung blog cik bebel

    http://jommembebel999.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entry.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.