BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

kartun yang paling aku suka!!!!!! GERENTI TAK SAMA DENGAN ORANG LAIN!!!!


TOMATOMAN

rindunya cite neh


Aku suke kartun nie sebab wataknya comel2.. Dan aku suke semua watak dalam nie pun semua buah-buahan  dan sayuran... i love Puteri Peace..ahahaha..

Kartun yang paling aku tak suke :

Muscleman 

Hero yang paling buruk pernah aku kenal..ahahahaha... :P

Kalau aku leh jadi superhero..nak jadi invesibleman..ehh..ni kira superhero ker??? tak pun fantaztic four tuh :)
ala yang jesicca alba tu la...leh hilang tuh..hehehehe.. Yang penting hero yang leh hilang..ahahaha

Nak join gak??
sila klik baner dibawah

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! Reviewed by AdyBudika on 4/15/2011 03:32:00 PM Rating: 5

32 comments:

  1. tomatoman ni pun zaman kakEs gak. Memang syok tapi rasanya time2 maghrib cerita dia kann..time tu mmg kena ligan la kalau layan TV hahaha

    ReplyDelete
  2. betul..rindu kt tomatoman.... bile cite kat kawan2, depa xtau kartun ni..pelik..

    ReplyDelete
  3. abang ady nak jadi inversible man nak skodeng sape?hik hik hik

    ReplyDelete
  4. tomatoman???? tak pernah lak tengok kartun ni...salam kenal..

    ReplyDelete
  5. hahahahha... kenapakah abang ady hanya meninggalkan gelak di Laman MO.. hhohoho...

    tomatoman tu kenapa saya tak pernah tengok ek??

    ReplyDelete
  6. apasal LM tak jmp citer ni dulu ek?adehh pelik ni.zaman bila lak ady lahir..ke LM asik tgk doraemon dan gaban sampai tak alih citer lain?

    ReplyDelete
  7. aahahhah LM..ady dah kategori vateren..heheh

    ReplyDelete
  8. terbaek ady. nadh suka jugak hat ni.. ahahahaha

    ReplyDelete
  9. Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

    ReplyDelete
  10. wakakaka;p
    muscleman tu pn tak suka , geli tgk dia . haha;D

    ehh , tomatoman ni zaman bila ?

    haa , sama laa jadi sue storm . haha

    ReplyDelete
  11. tomatoman?? tak kenal la pulak..hikhik :D

    ReplyDelete
  12. tomatoman!!! heheh..
    suka ngn watak meow tu gak..heheheh

    ReplyDelete
  13. tomatoman? hahaha.. aku suka jugak layan kartun ni dlu.. heheh..

    ReplyDelete
  14. tomatoman?? mmg lain dri yg lain hehe

    ReplyDelete
  15. rindu tomatoman lakkk~da lama xde cite tuu~T_T

    jom baca sy punya^^
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

    ReplyDelete
  16. haha.. jengok dari segmen BEN.. jenguk sambil follow.. visit mine sekali yerr.. join segmen nie gak.. jemput datng ke umah tau??

    http://zarul90soul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

    ReplyDelete
  18. tomatoman?muscleman? napa lana xtau pe2 neh,uhuhuhu,xpe, meh jengok lana nye peberet n tak peberet:

    http://lianapm.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

    ReplyDelete
  19. TOMATOMAN ?? mcm prnah dgr tapi x prnh tgk la krtun dia...hehehe

    ReplyDelete
  20. TOMATOMAN ?? mcm prnah dgr tapi x prnh tgk la krtun dia...hehehe

    ReplyDelete
  21. aku 1st time nie tgk tomatoman!! demm xpernah tahu kot HAHAHAHA..

    ReplyDelete
  22. haha.. tomatoman.. katun lama ni.. tapi sempoi.. ;)

    ReplyDelete
  23. tomatoman zaman tok kaduk ke

    haha tak penah tau..tak mmbesar dgn ini kartun..mmbesar ngn sailormoon ngn dragon ball..

    rasa mude lak haha=P

    ReplyDelete
  24. singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

    Jemput singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  25. tomatoman??apesal takpernah dengar..hehe

    ReplyDelete
  26. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sama lahhhhh!!!! suka tomatoman gak! ahahahha~ opsss~ kantoi pulak gi godek blog orang kul 2.30 pagi... :p

    ReplyDelete

Powered by Blogger.