Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, February 22, 2011

Himpunan Komen2 pada entri yang bisa buatkan aku tersenyum sendiri :) Part 1

Inilah himpunan koleksi komen2 yang boleh buat aku tersenyum sendiri...


*Pertama kali Ben komen entri aku..heheheh BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY





*Ni komen Pak Mat Jari Gebu kat entri -->umlah Follower aku sikit jer berbanding die....Tapi nape aku tengok entri die pasal traffic die....


*Antara komen mencuit hati kat entri -->Perkembangan Mr Froogy yang lama mendiamkan diri~



*Hahahahaha...mamat Zul nie pun selalu komen sesuatu yang buat aku sakit perot gelak...ahahaha -->Ayat paling JIWANG aku pernah guna kat perempuan :P Korang lak?





*Ketiga2 komen dari entri -->Kalau Ben Ashaari, Mat Gebu, RedMummy, Zack masuk Majalah n Akhbar ------> Aku masuk TV k.... Saksikan... Semua pun buat aku tersenyum..ahaha..kadang2 tergelak :P



*Komen seseorg yang tak dikenali kat entri-->Lah.....takkan dengan blogger ciput macam aku pun nak cari pasal kot? Edisi ade aku kesah dengan LALAT??



*Kawan baikku Aida komen pasal -->Penangan Chat Gadis Blogger , Traffic minggu ini dan follower ke 400 :) errrrrr



*Zul komen untuk -->Isu Ady Bercinta dengan Bloger Sunah ..Ahahaha...die nie memang komen yang kelaka pun..aahahha



*Shida komen untuk -->My top 10... Wajib bukak blog ini hari-hari..heheeheh Ahahahahaha..dia guna akaun org lain untuk komen entri aku..siap buat pembetulan tu...



*Banyak lagi komen2 yang buat aku tersenyum...tak sempat nak publish semua lak..hehehe


9 comments:

mizzkechique said...

wah...pasni kn kasi komen yg penuh makna je la..

aDisH.sHidA said...

ady egtkan shida dah terlpas...sekali ada jugak..uwaaaaaaaaaaa...shida gelak2 sorg2 adik sebelah nie dok tanya kak gelak pe...hahahaha...merah muka nie....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

... said...

as salam..
er..serius ke tu?
saya gurau2 je.
er..kalau ada masak2 pun ok.saya suka~ bagi kat adik.beliau buat.hoh.buli adik 0_o"

kalau bina badan pun ok.mana tau ada perempuan berminat, dapat kurangkan jenayah keatas orang perempuan.

kalau artis...er..nasyid la kot.
bertaranum ke..?

Zulfikar Hazri said...

Wahhhh KOmen aku ade 3 masuk dlm entry ko Ady.. nampak sangat jauh menusuk dalam sanubari kau tu sebenarnya ko sayang dan kau rindu aku kan.....hahahaha

(tang sanggup aku nak taip lagu aku syang dan aku rindu nyanyia ajai dan nurul kat komen ko ni..seram bulu tengkuk aku nanti..)

nisyA said...

:)

Lelaki Ini said...

sedih bila mana kita tak dewk!
sedeyh2!

HATYCIKNUURUL said...

eh3!,.ade jgk komen dr "budak tutup muke" tu,.hahaha,.bgos2 a.ady buat cmni,.assalamualaikum fr00gy,dh2 la tido tuh,.hehe

Sunah Mohammad said...

wahaha~ kak shida da cite tadi! gelak guling2 bace...ops~ larikkkkkkk!

rosmina samin said...

*clap*clap*clap aku ada yessssss =)Entri tu mmg best Ady..sungguh!!!