Sunah Suka Sakura dot com

Monday, February 21, 2011

Kalo korg lom tido waktu ini..Apa maksudnya???

Kalo korg lom tido waktu ini..Apa maksudnya???


Kalau Ady...Tak leh nak lelap lagi sebab dok ngadap dashboard nie..banyak lak entry yang best2...hehehe...nak saje kongsi entri2 best kat page ady ni..errr..tapi malu lak..kang ada org cakap ady bajet blogger hebat lak.. tapi...macam nak sangat la wat macam tu dalam masa terdekat..hehehheheh...

*kerana benda yang baik patot kita kongsi kan?? MATTTTTTTT tolong nasihatkan aku sikit..eh bukan sikit..tapi banyak!!!


6 comments:

Sunah Mohammad said...

aloh...wat jek! blog adalah untuk berkongsi, ok?

nisyA said...

buat je ape yg ady rase terbaik & buat ady happy :)

AdyBudika said...

Sunah selalu je support kan..thanks2 :)

AdyBudika said...

nisya..thanks gak tau :)

a n a . i z z t y said...

meh letak blog ana meh...wakakak..gurau2 je :)

Mat Gebu said...

morning ady, hmm blog kita jadi itu hak kita apa nak tulis, kalau depa kata ady budget blogger hebat, syukur alhamdulillah, kata2 tu kan doa, jadi sebenarnya mereka yang akan membuat anda hebat, sebab kalau depa rasa anda tak hebat, of coz depa tak kritik..tgk macam pakcik mat, tak hebat pungg, setakat masak2, interprem jari harga 25 juta, lepas tu bebel...ada ke aku kesahh..takkan..