Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, March 22, 2011

Aku Menang PS3 dan PS3 itu aku nak jual :P

*yeayyyyyy menang ps3

ER...tahniah kat aku cepat....Aku ada masuk peraduan sms untuk WORLD INVASION... DaN malam tadi adalah malam akhir untuk peraduan itu... Dan sebentar tadi aku pegi mendapatkan hadiah yang dimaksudkan selepas mendapat panggilan dari seorg maamt bernama Arief..... Jangan Jeles..aku menang PS3..heheheh ..Tapi aku bukan kaki game...so aku berminat untuk menjual PS3 yang telah aku menang ini..hehehheehe..Anyone???


DATANG DENGAN COMPLETE SET (DALAM KOTAK YG BELUM DIBUKA)
-PS3 CONSOLE
-250GB HDD
-ADAPTOR
-AV CABLE
-USB DATA CABLE
-CONTROLLER
-MANUAL
-BOX
-RM1350 (NEGO)




18 comments:

Zulfikar Hazri said...

WUuUuUUuuUUuu...Uiyyooohhhh.. hebat nye.... seb bek aku pun bukan kaki game.. :)

c-tea said...

wo..memang best la...sayang nye nak jual kan..nak beli tapi tak cukup duit..hahaha.ady hadiahkan lah kepada ct..hahaha

Mat Gebu said...

Nasib baik aku tak minat...ady, jual ni, boleh beli oven..hahaha...

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

alahaiiiii....bestnye la kalo dapat nii..harge die buleh wat donpaymen krete...

Bella Bell said...

pergghhhhh.....haha

Citarasa Rinduan said...

setuju kata cik mat..
jual2...
beli oven yang power punya..
apa brand cik mat???

lupa

Kyra said...

cheq mau beli
tpi bayaq ansuran
sbulan rm 14.50
bleh dak??
hehehehehe

b a m b a m ' s said...

buat per lar jual..bg adiah besday kat aku pon leh gak..kekekekekek

Sunah Mohammad said...

nape nak jual???













tapi kan...jeles jugak asyik menang je.........

Along Usop said...

meh la pas kat aku nak try sepam due.. =p

incik mumu said...

adess.. ako baru jek angkat psp~~..
haishh~~

shahjiehan said...

wahhhhhhhhhhhh






ini




mmg




xaci



..tpi..



dah rezeki





cik ady~





ehem3... nak ps3 tuuuuu


jom baca dan komen Pesawat Stealth anti radar.

fasya said...

ady..ady baek..hensem lak tu..ady dpt bnde tu free je kan..ady bg kt fasya je la..huhu~ *wink *wink~

~...AmALinA....~ said...

abg pas jual,, duit tu kita kongsi okeh..^_^

Mama Zharfan said...

congrats yer ;) tak de bajet la plak nak beli ;)

aDisH.sHidA said...

wah wah......tahniah murah rezeki

ct_rosmiera @SePaT-rOnGgEnG said...

lor..igtkan ...
abg Ady nak buat contest...hahha..

nak menjointkan diri la..
kot2 menang, bleh la bagi adiah kat anak ROs yang dpt good results exam baru2 nie..hahaha

pepun tahniah la Ady...

... said...

as salam..
wow!
memang bertuah!
tahniah!
ekeke~ encik mat suruh beli oven.
ok2. ku nak suruh encik ady beli
periuk kukus elektronik.haha~
oo..tak boleh beli.saya kaki game,dan dah ada. cish. rugi.takpe.kalau saya punya dah rosak, saya roger.ekeke~