Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, November 15, 2011

2D1N di Golden Palm Tree Resort - Sepang [Berita Bergambar]

Tiba di Golden Palm Tree



Tunggu nak check in.


Walaupun bercuti.. tetapi masih menerima panggilan dari opis...



Aktivit pertama yang ingin dilakukan - berenang


Diorg cakap takleh nak menyelam.. Ade aku kesah??



Infinity pool.. Hehhehehee.. 


Berenang dah.. rasa nak buat benda lain lak


Design bangunan die yang seakan kat Maldives ini menarik perhatian aku

Aktiviti berbasikal keliling kawasan
Belajar surfing
Trainer dah fed up nak ajar aku
Jadi aku terus naik dan tunjukkan skil yg aku ada


Namun masih ditertawakan oleh trainer sebab diorg kata skill aku tak best


Pose gedik


Ingin saksikan matahari terbenam - senja


Indahnya senja itu


Senja nan merah


Permandangan dari balcony bilik aku


Sempat mencuri masa online kat sini

Cantik kan tempat ini kala malam?


Check out...







18 comments:

normala_ali said...

wah macam best eh bukan2 memang best... nak jugak pg.. :)

JIJI YU said...

kat mane ni weyh

aDisH.sHidA said...

best nyer.....leh jadi tempat honeymoon nie...

eh eh kenapa nampak rambut nampak serabai je ady

AdyBudika said...

mala..hehee...best

jiji.. kat sepang goldcoast..bagan lalang

shida..aha.. rambut dah panjang.. nak tunggu leh tocang jer

putERi-kAtEk said...

pergh lawa ar........ada org kata atap dia pakai daun tu wangi...wangi ke?

mas saari said...

bestnya! nak pergilah nanti..

Cik Bambam said...

aku suka pergi bagan lalang.. <3

makan seafood! ekkekeke

Ainul Hayat said...

Canteklah tempatni Ady....menarekz..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

pergh3 jeles nye...lawa siottttt

eh bercuti ssorang je keee..hehe

zaMir said...

Bestnyaaaaa....nak pegi sana jugak....huhuhu

zuwaidah said...

wow...teringin jugak nak pegi ni, berapa kali dah tertunda

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

cantik view kat sana yer... dulu pegi masih dlm pembinaan...

maszmadi said...

bestkan tpt ni, rasa macam nak pi jerk... tp dlm mimpi je la kut...

solomolo said...

adik taf nak g jugak nnt !!!~

hafizulhakim said...

cam best je. nak pegi r nnt :)

Rozuan Ismail said...

smart tol tempat.ady nampak berisi.hik hik

Syafiq Ahadin said...

next time bawa saya!! Hek3!

abu888 said...

tumpang lalu...if sesape berminat nk stay kat golden palm tree dgn harga serendah Rm350 boleh lh msg or call sy. 012 2208140.tq