80 dan 800 - Suratan? Dan apa kaitan dengan SALMA MENTOR 5 dan LYNNDA ? Baki Zainal lak?

Tadi sambil2 keje...sambil2 gak aku layan mentor.... so memang sedia maklum aku kan ada hubungan istimewa dengan Salma itu.. So aku memang sentiasa akan menyokong Salma dalam apa jua yang die lakukan..errr..rasanya takde sape jeles kot no?? errrrr....

Apa kaitan dengan tajuk entri aku?? Buat siapa2 yang terlepas peluang menyaksikan Mentor konsert pertama ini... Salma berjaya mendahului peserta lain dalam kumpulannya..dengan markah 80 !!! wahhh..banyak tuh!!!!  meninggallakn lain2 peserta yang hanya markah 55 dan 48 sahaja k...

So aku dah nampak begitu kuatnya Salma ini dalam pertandingan ini :)

*kita saksikan prestasi Salma untuk konsert yang akan datang pulak k...

So untuk 80 pertama tu aku dah rungkaikan... Apa lak 800?? Ok2....Saksikan gambar di bawah..heheheheh

*hehehehe..akhirnya ada gak sudi jadi follower aku kan...

So untuk 800 lak, sebenarnya hari ini aku dah dapat 800 follower..thanks kat yang sudi follow aku selama ini....huhuhuhhu

Teringat lak 3 bulan lepas.... Masa tu follower aku cuma 16.... dan dari situ aku cuba untuk naik dan cuba meraih perhatian orang lain....join macam2 segmen... Pergi mana2 yang org buat gathering...Cuba untuk org rasa senang dengan cara aku... Dan sehinggalah aku rasa dah sebati blogging dengan jiwa aku..tanpa korg semua siapalah ady budika ni kan..huhuhuhuh

So follower aku yang ke 800 itu adalah ----> ♥LyNnDa♥



*Kejap lagi nak kene makan bersama Baki Zainal n budak2 yang habis praktikum lak...sape2 nak join?? jum!!!!

*korang kenal tak Baki Zainal?? errrr



________________________________________________________
80 dan 800 - Suratan? Dan apa kaitan dengan SALMA MENTOR 5 dan LYNNDA ? Baki Zainal lak? 80 dan 800 - Suratan? Dan apa kaitan dengan SALMA MENTOR 5 dan LYNNDA ? Baki Zainal lak? Reviewed by AdyBudika on 3/20/2011 10:57:00 PM Rating: 5

15 comments:

  1. tajuk mesti nak panjang....hahahah

    ReplyDelete
  2. naik dgn cpt..tahniah..da ade domain..da de y jeles..haha

    ReplyDelete
  3. wah! tahniah abg ady. dah 8++ dah. bru 3 bln tu. not bad!! ;)

    ReplyDelete
  4. tak dapat tengok mentor hari ni T_T

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan BW sendiri jln2 cari blogger...

    ReplyDelete
  6. suka dengan salma tu...
    memang power..
    ade update entdy psl salma juga..=)

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah dah dapat 800 folower.. kim salam baki zainal.. aku suke tengok dia berlakon dalam klip malaysia kat youtube yg dia berlakon dengan KJ tuuu

    ReplyDelete
  8. dengki ngan Ady.. grr... grr... =p

    ReplyDelete
  9. tahniah abang ady.. bg tips sikit mcm mana naik cepat sangat nih..heheh..ceq dok merangkak-rangkak lagi nih...huhu

    ReplyDelete
  10. gile ah..abang da tinggal fiq jauhhhh!! haha

    ReplyDelete
  11. siapa tak kenal baki!!!! haha.. pandai cakap cina..dia kan ada masuk iklan apa-entah-tak-ingat-hee

    selalu tengok dia kat 8tv nite live.. haha..

    ReplyDelete
  12. ady time ni dok wat pe erk hahahhaha...apa pun sama2 x terbalas malam td.teruja bila tgok salma dapat 80 jauh tinggalkan yg lain

    ReplyDelete
  13. as salam..
    wah! tahniah! dah 800..er..831.terlebih 31.hoho~

    baki zainal? kenal ;)
    kirim salam kat dia.suka tengok dia berlakon.hoho~ bayangkan yang itu encik ben. ekeke~

    ReplyDelete
  14. Baki zainal? knal.. my junior kat skolah tasek utara dlu.. sama skola gak ngan Maya & Zarina AF

    ReplyDelete
  15. Baki Zainal? knal.. my jr kat skolah Tasek Utara dlu.. the same skool wif Zarina AF and Maya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.