Air Mata Mat Gebu....Ady Budika Bogel ?

Apa kaitan air mata mat gebu dan juga aku yang berbogel??? sila baca sampai habis k  T_T

*errr....nie kira 18sx tak???? errr..tak kan?? (bukan aku k)

Sebenarnya ini adalah kisah yang berlaku semalam... Tak sempat nak karang dan up entri sebab terlalu busy dengan aktiviti harian... Tadi tibe2 terdetik untuk baca entri seseorang...belek2... ada entri pasal skandal.... Terus teringat apa yang berlaku semalam....

Kisahnya begini... Aku kan ade buat pasal ujibakat yang dianjurkan oleh tv3 dan tv9...so nak test jugak la keberkesanan entri itu... so aku pun bukak la check balik keyword2 yang berkemungkinan untuk sampai ke blog milik aku....

Dan inilah hasilnya!!!!! 

*klik kat gambar untuk membesarkan image


So memang berkesan gak la entri ujibakat tu...tapi yang lain2???? 
cuba korg tengok kat gambar, antara yg dicari,  ada fn susu, abpbh 2011, dan lain2...

Tapi.......

Hadoiiiiiiiii.....macam mana la ada yang kemaruk jari taip keyword ADY BUDIKA BOGEL... hadoiiiiii.... die ingat aku pelakon lucah ker ape neh?????


*moral of da story, aku memang jadi idaman ramai~~~(ayat sedapkan hati)
Air Mata Mat Gebu....Ady Budika Bogel ? Air Mata Mat Gebu....Ady Budika Bogel ? Reviewed by AdyBudika on 3/19/2011 03:32:00 PM Rating: 5

13 comments:

  1. okay entry ni buat kite gelak kuat. terima kasih

    ReplyDelete
  2. Hahahhaa....aiman tak kesahhhhhhhh!!

    ReplyDelete
  3. mesti ada blogger yg gay kat hg ni.. haha..

    ReplyDelete
  4. lucahh!!!!! lucahh!!!!!

    wakakakakakakK!!!!!!

    ReplyDelete
  5. hahahahaha..
    ady kene bahan macam tu je..
    choiii !!!

    ReplyDelete
  6. haha..bogel? eeuuww sheksi..tpi keyword kt blog cik epal lg dahsyat

    ReplyDelete
  7. ahahahha..korag kannnnn...

    hanim..nantikan entri ady pasal anda :)

    ReplyDelete
  8. atikah..kemaruk kan org tu..ahahahah

    mat..ahaha..diorg cari ko...tapi jumpe blog aku..ape kess>>

    solihin..ahahahaha...mintak simpang :P

    Usop..lucah separa je k :P

    Ana..ahahahahha...

    Hanim..cik epal tu blogger pames..so macam2 la org cari pasal die..huhuhu

    ReplyDelete
  9. wah.. jgn ady... jgn.. hahahhaa

    bahaya siot...

    jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

    ReplyDelete
  10. ati2 ye ady....ramai yg mungkin terjah anda di luar sana.he3

    ReplyDelete
  11. nape ade orang search ady budika kat blog saya ek???

    ReplyDelete
  12. huahuahua..... demo kan gelemer... bese lew tuh...

    kawe polow demo niss... tunggu nok polow sunah gewe demo plok.... opsss... :p

    ReplyDelete

Powered by Blogger.