Pengalaman di U12-16 PPUM..

10/27/2010 06:53:00 PM
SElepas aku dah masukkan ke wad..aku tengok la bilik aku tu...Nie bilik untuk first class ker ape ni?? aku tak de lak mintak ditempatkan di ...
Pengalaman di U12-16 PPUM.. Pengalaman di U12-16 PPUM.. Reviewed by AdyBudika on 10/27/2010 06:53:00 PM Rating: 5

3 Hari 2 Malam..

10/26/2010 03:01:00 PM
Selepas dirawat di Kecemasan PPUM malam tu...Aku diberi surat untuk membuat rawatan lanjutan pada 18hb... Malangnya tiada siapa yang sudi me...
3 Hari 2 Malam.. 3 Hari 2 Malam.. Reviewed by AdyBudika on 10/26/2010 03:01:00 PM Rating: 5
Mungkin Tuhan masih mahu aku teruskan hidup... Mungkin Tuhan masih mahu aku teruskan hidup... Reviewed by AdyBudika on 10/18/2010 06:43:00 PM Rating: 5

Aku takkan bersuara....

10/10/2010 06:44:00 AM
Sanggupkah kita menjadi beban untuk org lain???? Inilah persoalan yang bermain difikiran aku sekarang...Mungkin akan ada insan yang sudi men...
Aku takkan bersuara.... Aku takkan bersuara.... Reviewed by AdyBudika on 10/10/2010 06:44:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.